Foto: poskytnuto inzernetem

Beneficio, respektovaná webová a online marketingová agentura, právě představila svůj nový web, na kterém prezentuje své služby jako profesionální webové studio. Tato agentura se specializuje na vytváření cenově dostupných a přesto prémiových webových stránek a e-shopů na míru. Nový web Beneficia zdůrazňuje využití platformy Strapi, která umožňuje efektivní a kvalitní tvorbu webů.

V dnešní digitální době je důležité mít na internetu kvalitní webové stránky, které přesně odrážejí identitu a hodnoty daného podniku. Beneficio se zaměřuje na tvorbu profesionálních webů s prémiovým designem, které jsou plně přizpůsobeny potřebám a požadavkům zákazníků. Navíc jsou tyto weby optimalizovány pro zobrazení na různých zařízeních, včetně počítačů, tabletů a mobilních telefonů. Díky tomu mohou zákazníci své webové stránky prezentovat veškerému publiku, které používá různé typy zařízení.

Co je důležité

Jedním z klíčových prvků, na který Beneficio klade důraz, je jednoduchá a efektivní správa webových stránek. Zákazníci mají možnost samostatně aktualizovat obsah svých stránek a vyvíjet jej podle svých potřeb, a to bez dalších nákladů. Pro ty, kteří potřebují podporu, Beneficio poskytuje odbornou pomoc prostřednictvím telefonu a e-mailu, včetně návodů a osvědčených postupů pro správu, analytiku a optimalizaci nových webových stránek ve vyhledávačích.

Moderní platforma založená na Strapi

Díky platformě Strapi, kterou Beneficio využívá, je vytvoření webových stránek ještě jednodušší. Strapi je moderní CMS (Content Management System), který umožňuje snadnou správu obsahu webu. Systém je flexibilní a přizpůsobitelný, což dává zákazníkům možnost upravovat a rozšiřovat své webové stránky podle svých přání. Beneficio nabízí zákazníkům podrobné informace o funkcích platformy Strapi na svém webu a také v jejich znalostní bázi.

Představení Beneficio

Beneficio má za sebou řadu úspěšných projektů a spokojených zákazníků, kteří již využívají platformu Strapi pro své weby. Tým Beneficia, který tvoří 12 odborníků, se již podílel na vytvoření více než 150 webových stránek pro své věrné zákazníky. Proces tvorby webu je jednoduchý a transparentní, začíná konzultací s klientem a následuje příprava zadání, stanovení rozsahu a určení ceny. Zákazníci mají také možnost vyzkoušet si administraci a funkčnosti systému předtím, než se rozhodnou pokračovat. Beneficio nabízí možnost přizpůsobení obsahu a v případě vyšších požadavků navrhne design na míru. Většina webů je hotová a online do 14 dní od zadání.

Po spuštění webu je Beneficio stále k dispozici pro poskytování technické podpory a může zákazníkům pomoci s optimalizací pro vyhledávače, správou sociálních sítí a PPC kampaní. Beneficio poskytuje komplexní služby v oblasti tvorby a správy webových stránek, které jsou navrženy tak, aby vyhovovaly potřebám a očekáváním jejich zákazníků. Jejich závazek k vytvoření kvalitního a uživatelsky přívětivého webu, který je navržený na míru, je klíčovým faktorem jejich úspěchu.