Foto: Freepik

Procházka historií v centru Kutné Hory

Při návštěvě Kutné Hory nemůžete vynechat procházku jejím historickým centrem, které je zapsáno na seznamu UNESCO. Užijte si atmosféru středověkého města, prozkoumejte chrám sv. Barbory, chrám Nanebevzetí Panny Marie a nechte se okouzlit malebnými uličkami. Pobyty v Kutné Hoře najdete snadno na portálu Hotel.cz.

Zábava pro celou rodinu v Hrádku u Kutné Hory

Pokud cestujete s rodinou, určitě nevynechejte Hrádek u Kutné Hory. Tento středověký hrad je vhodným místem pro rodinný výlet, kde si děti i dospělí přijdou na své. V letních měsících jsou zde pořádány různé akce a programy pro děti. Pro plánování vaší dovolené si rezervujte ubytování v  Praze přes portál Hotel.cz.

Prozkoumejte okolní přírodu a naučné stezky

Kutná Hora se nachází v malebných středních Čechách, kde je spousta krásných přírodních lokalit. V okolí najdete několik naučných stezek, které vás provedou úchvatnou krajinou a ukážou vám místní flóru a faunu. Výlety do přírody jsou ideálním způsobem, jak si odpočinout od městského shonu a načerpat novou energii.

Relaxace u vody v Sezimově Ústí

Pokud patříte mezi milovníky vodních radovánek, můžete se vydat do nedalekého města Sezimovo Ústí, kde najdete krásné přírodní koupaliště. Prožijte osvěžující den u vody a vyzkoušejte si různé sportovní aktivity, které zde můžete podniknout. Po náročném dni si odpočiňte v pohodlném ubytování na Hotel.cz.

Pokud jste se zamilovali do myšlenky strávit léto v regionu Kutné Hory, nemusíte dál váhat. Rezervujte si ubytování v Kutné hoře a zažijte nezapomenutelnou dovolenou plnou krásných zážitků a relaxace. Pro vaše letní pobyty v Česku rezervujte “ubytování na Hotel.cz”, kde najdete širokou nabídku ubytování a zajímavých dovolenkových balíčků pro každého.

Zahalte se do historie, objevujte krásy přírody a užívejte si letních dnů v regionu Kutné Hory. Vaše dovolená zde bude plná dobrodružství, odpočinku a nezapomenutelných zážitků!